Auto tectyleren

Auto tectyleren en beschermen tegen weersinvloeden

Wilt u uw auto beschermen tegen weersinvloeden of bijv. pekel (zout) wat in de winter gestrooid wordt? En zoekt u daarom een partner om uw auto te tectyleren? 

Voor auto tectyleren bent u bij Coating Industrie Koopman uit ’s Hertogenbosch aan het juiste adres. 

Wij zijn een modern en deskundig autobedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden, restaureren en reinigen van auto’s. Ons team vakmensen maakt uw auto weer tip top in orde. 

Van grote tot kleine projecten zijn wij u graag van dienst voor eerlijke prijzen. Een auto is immers een kostbaar bezit. 

Maak nu een afspraak om uw auto te tectyleren met Coating Industrie Koopman en geniet van roestvrije jaren. 

Wij beginnen altijd met een grondige inspectie. Vervolgens geven wij aan of auto tectyleren daadwerkelijk zinvol is. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en behoeften.

Ontwikkeling uit Zweden

Wanneer wij uw auto gaan tectyleren maken wij gebruik van een anti roest behandeling uit Zweden.  Het doel van een auto tectyleren is om zonder al teveel demontage toch een auto zodanig te conserveren, tegen roest van binnen uit, zodat de auto lange tijd in optimale conditie gehouden kan worden.

Producten

Als wij uw auto gaan tectyleren maken wij gebruik van producten op wax basis. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. Wilt u desondanks toch dat wij uw auto regelmatig tectyleren? Een periodieke nabehandeling en/of inspectie is belangrijk om de conservering op niveau te houden en om onverhoopte problemen te voorkomen. De inspectie is gratis en geheel vrijblijvend.

In 6 stappen gereed

Interesse in een anti roest behandeling? Wij kunnen uw auto tectyleren in zes stappen:

  • Spuiten
  • Inspecteren
  • Cleanen
  • Eerste anti roest component
  • Tweede anti roest component
  • Drogen

Nadat wij uw auto tectyleren kunnen wij deze geheel voor u wassen. Zo is uw auto pas echt gereed voor vertrek.

Heeft het zin voor uw auto?

Wilt u weten of een auto tectyleren behandeling zin heeft voor uw auto? Neem dan vrijblijvend contact op met ons bedrijf. 

De betrouwbare specialist op het gebied van behandelen van roest. Onze professionals hebben jarenlange ervaring met corrosie behandeling en staan garant voor jarenlang onbezorgd autorijden.

Neem contact op

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman

Stel uw vraag

Auto tectyleren

© Coating Industrie Koopman 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM