Coating Industrie Koopman

Hoe was uw ervaring met Coating Industrie Koopman?

Laat het ons weten!

Reactie plaatsen

Reacties

Reactie geplaatst op 27 januari 2022 door Tom

Auto PT Cruiser is zeer mooi geworden na poetsbeurt, zeer tevreden. Ook de cabriokap is gereinigd Top gedaan

Reactie geplaatst op 29 juli 2021 door Loes Verbeek

Mijn auto laten reinigen, hij ziet er weer uit als nieuw. De bekleding is gereinigd, alle vlekken zijn eruit, hij ruikt weer fris etc. kortom een aanrader!! Dank je wel!

Reactie geplaatst op 16 december 2020 door FE

Een half jaar geleden is mijn nieuwe UP GTI getectyleerd. Nu blijkt mijn wiel sleutel en de speciale dop voor de sport velgen verdwenen. Bah!

Reactie geplaatst op 8 mei 2018 door P.van Stiphout

Afgelopen week onze auto gebracht voor een" grote poetsbeurt". De gehele auto zat onder de hars vd bomen. Auto zag er weer perfect uit en als nieuw. Ze hebben veel moeite gehad om de hars te verwijderen maar het is wel gelukt. Complimenten aan een ieder!

Reactie geplaatst op 16 januari 2018 door J. Witlox

Vandaag mijn auto opgehaald boven verwachtingen schoon gemaakt en mijn bekleding weer als nieuw. Had niet verwacht dat de vlekken er uit zouden gaan. Bedankt

Reactie geplaatst op 9 november 2017 door JW vd Akker

Al jarenlang klant, vandaag mijn auto opgehaald na een grondige 'poetsbeurt'. Ook nu weer meer dan tevreden, mijn auto is weer als nieuw. Dank aan het hele team !

Reactie geplaatst op 1 december 2016 door AM van Bijnen

Na het overgeven van mijn zoontje de auto geheel laten reinigen. Een super service en een super schone auto terug! Alles voor een zacht prijsje. Heel erg bedankt!!

Reactie geplaatst op 26 januari 2015 door Blokland

zoals altijd zag onze paardentrailer er weer helemaal top uit. Ook zien jullie aankomend voorjaar onze camper weer terug en onze auto's voor een complete behandeling zowel binnen als buiten. Graag tot ziens Groetjes Fam Blokland

Reactie geplaatst op 26 januari 2015 door R van Bakel

zeer tevreden over het resultaat. Onze auto helemaal weer top. Laten polijsten en tectyleren, zelfs de stoelen zijn weer helemaal schoon. We hadden deze auto gekocht en zag er behoorlijk smerig uit vooral het hemeltje, ook die is weer mooi geworden. Echt een goede service. Bedankt coating industrie koopman.

Reactie geplaatst op 26 januari 2015 door oomes

Wij hebben onze auto compleet laten reinigen,je staat versteld van het resultaat.Het is al een oudje uit 2003.Hij lijkt wel nieuw.Mensen bedankt perfect gedaan.

Reactie plaatsen

Gastenboek

© Coating Industrie Koopman 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM