Auto reiniging

Auto reiniging

Auto reiniging wat houd dat allemaal in? Wij van Coating Industrie Koopman spreken hier van algehele reconditionering ( auto reiniging ) anders gezegd metamorfose van uw auto. Bij de auto reiniging zal zowel binnen als buiten de auto eerst grondig gewassen worden, zowel deurstijlen als wielkasten en natuurlijk motorruimten* die geheel ontvet wordt.

Nadat de interieur en kofferbak geheel gereinigd en eventueel vlekken verwijderd zijn wordt ook de buitenkant gepolijst en in de was gezet, nadat de ramen van binnen en van buiten weer schoongemaakt zijn, worden alle kunststofdelen en banden weer op kleur gebracht en tevens word de motorruimten weer met een glans en een vochtwerend middel ingespoten. En dan heb je als eindresultaat  van de auto reiniging een auto, die oogt als nieuw. Ook beschikken wij over apparatuur die vieze luchtjes zoals hondenlucht, rokerslucht, bacteriëlelucht  enz. verwijderd.

Auto reiniging van Coating Industrie Koopman maakt auto’s schoon voor zowel bedrijven als particulieren gebruikers.

Wat kunnen wij betekenen voor uw auto reiniging

Stap 1
Het grondig reinigen van de auto (met name deurstijlen, motor* en velgen) Motor en motorruimte reinigen is geheel op eigenrisico vanwege alle elektronica. 

Stap 2
Na het reinigen van de motor wordt hij geplastificeerd

Stap 3
We polijsten de lak grondig zodat krasjes, vlieg en vogelpoep afdrukken minder worden of zelfs verdwijnen. En een doffe lak weer gaat glanzen als nieuw.

Stap 4 
Wij behandelen de kunststofdelen met een hoogwaardig product ook voor het opfrissen van kleur en glans.

Stap 5
Hierna krijgt de auto een hoogwaardige waslaag. Indien gewenst een Master-care lak pantser behandeling. Voor meer informatie zie www.mater-care.nl 

Stap 6
Uw dashboard wordt gereinigd en eventueel behandeld met een vuilweerend product.

Stap 7 
De auto inclusief de kofferbak wordt grondig uitgezogen, vlekken en vuil verdwijnen door middel van diepstomen.

Stap 8                                                                                                                                                                                                      Tevens kunt U er voor kiezen om het interieur te voor zien van een ozonbehandeling. Dit is tegen vuile, vieze en bacteriële geuren 

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman
Anti roest behandeling

Anti roest behandeling

De anti roest behandeling van Coating Industrie Koopman is ontwikkeld in Zweden en staat bekend als de Zweedse anti roest behandeling, het doel van deze anti roest behandeling is om zonder al teveel demontage toch een auto zodanig te conserveren, tegen roest van binnen uit, dat het zinvol is en de auto lange tijd in optimale conditie gehouden kan worden. Al onze producten zijn op wax basis.

Zodat er een lange levensduur is van de producten. Echter de auto is een intensief gebruiksvoorwerp en is daardoor voortdurend aan slijtage onderhevig. Een periodieke nabehandeling en/of inspectie is belangrijk om de conservering op niveau te houden en onverhoopte problemen te voorkomen. De inspectie is gratis en geheel vrijblijvend.
 
Stap 1
U brengt uw auto om uiterst 14 uur van de eerste dag van de anti roest behandeling. Wij spuiten uw auto op dag 1 aan de onderzijde in met een oplosmiddel, welke licht roest, vuil en oude tectyl oplost. Na een inweek tijd van ongeveer een uur word de onderzijde met water schoon gespoten.

Stap 2
Na een nacht drogen gaat de auto de brug op. Waar een medewerker uw auto visueel inspecteert. De modderkuipen worden verwijderd, wielen gedemonteerd en de auto word aan de onderzijde met de hand verder schoon gemaakt

Stap 3
Nadat de auto geheel is ontdaan van vuil en roest krijgt de auto een eerste component tegen roest.

Stap 4
Na het drogen, een nacht, van het eerste component krijgt de auto het tweede component en worden alle holle delen, motorruimte, schermen, kokers, chassisbalken e.d. behandeld. Ook dit moet weer een nacht drogen.

Stap 5
Op de laatste dag laten wij de auto zolang mogelijk drogen. Waarna alle gedemonteerde onderdelen weer worden gemonteerd, wielen en modderkuipen. De auto word nog even voor U gewassen en dan is de auto klaar voor vertrek, en uw auto is voor jaren beschermd tegen roest.

Zo komt een auto uit de straler in de epoxy

    

Anti roest behandeling bespaart geld op termijn!

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman
Interieur reiniging

Het interieur van uw auto laten reinigen?

Heeft u zelf geen tijd of misschien niet de juiste middelen voor het reinigen van het interieur van uw auto of vrachtwagen? Geen probleem, wij doen dit graag voor u. Onze medewerkers zijn vakmensen die al vele jaren werkzaam zijn in het vak. U kunt dan ook van ons verwachten dat uw auto of vrachtwagen weer als nieuw de weg op gaat.

Waar bestaat een interieur reinigingsbeurt uit bij ons?

 • Auto uitzuigen (waaronder de vloerbekleding)
 • Matten uitnemen en diepreinigen (zowel binnen als buiten)
 • Onder en tussen de stoelen schoonmaken
 • Ramen ontvetten en reinigen
 • Deuren reinigen
 • Behandeling van kunststof onderdelen (waaronder het dashboard)
 • Hemelreiniging
 • Bekleding reinigen (diepstomen/shamporellen)
 • Sponningen reinigen
 • Kofferbakruimte reinigen
 • Een frisse geur in uw auto!

Liever een gedeelte van de behandeling laten uitvoeren? Uiteraard geen probleem, wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Is de bekleding toe aan een schoonmaakbeurt?

Door de jaren heen wordt de bekleding van een auto vuil. Wij verhelpen dit probleem graag voor u door het interieur weer volledig schoon te maken. Onze specialisten hebben de nodige ervaring met het reinigen van het interieur. Wij hebben al veel voorbij zien komen en niets is ons te gek.

Last van vuil tussen de kiertjes van uw ramen of dashboard? Hier komt u zelf helaas niet zomaar bij. Wij halen dit tijdens het reinigen van uw interieur zo goed mogelijk weg zodat de auto er weer een stuk frisser uit zal zien.

Maak meteen een afspraak!

Van maandag tot en met vrijdag kunt u van 08:00 tot 17:00 uur bij ons terecht. U bent van harte welkom voor een van onze services of als u een vraag heeft. Geen tijd om uw auto te brengen bij ons? Tegen een kleine meerprijs halen wij uw auto op en wordt uw auto weer teruggebracht wanneer hij klaar is. Wilt u er zeker van zijn dat wij tijd voor u hebben? Maak dan eenvoudig een afspraak.

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman
Diverse behandelingen

Diverse behandelingen

Op zoek naar een bedrijf die uw auto weer laat stralen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan behandelingen voor elke auto! Aan wat voor behandelingen kunt u dan denken? Bij ons kunt u o.a. terecht voor:

Cabriodak reinigen en impregneren: Het dak van een cabrio is op zijn best als je hem niet ziet: met mooi weer dus. Voordat wij beginnen met het impregneren, wassen wij uw dak eerst grondig. Na het goed drogen zullen wij beginnen met het impregneren en wordt het doek waterafstotend.

Lederen bekleding reinigen en behandelen zodat het soepel blijft: Als uw auto is voorzien van lederen bekleding, kunnen wij uw bekleding eerst grondig reinigen. Hierna zullen wij het leer voeden met een leer substantie waardoor het leer soepel blijft en bescherming biedt aan het leer.

Lakverzegeling: Wat is lakverzegeling? Lakverzegeling is een behandeling waarbij er een beschermende laag over de lak wordt geplaatst. Hierdoor is uw auto beter beschermd tegen regen, vogelpoep of kleine krasjes. Wij gebruiken diverse merken en producten waardoor de prijzen heel verschillend zijn.

Krasjes uit polijsten: Een krasje is simpel gezegd een hoogteverschil in de lak van uw auto. Wanneer u dit verschil weg polijst ziet u er vrijwel niets meer van. Wij geven u graag het juiste advies voor de behandeling van krassen.

Vogelpoep afdrukken uit polijsten: Wanneer een auto in de zon staat wordt de lak van de auto erg warm. Hierdoor is de kans groot dat vogelpoep in de lak brandt. De zuren vreten namelijk in de toplaag van de lak, en dit is daarna niet meer te verwijderen met een doekje. Wij zullen de plek licht schuren en polijsten zodat de vogelpoep grotendeels zal verdwijnen.

Dit zijn slechts een aantal behandelingen van ons gehele aanbod. Interesse in een van onze behandeling of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of kom langs op onze locatie.

Coating Industrie Koopman

Niet alleen voor behandelingen aan uw auto maar ook voor behandelingen aan uw boot, camper, aanhanger of caravan kunt u bij ons terecht.  

Ook kunt u bij ons o.a. terecht voor:

 • Boot reinigen
 • Onderkant boot (onderwaterschip) reinigen
 • Caravan reiniging/cleaning, zowel binnen als buitenkant
 • Aanhanger reiniging: zoals paardentrailer

Uw leaseauto weer in perfecte staat inleveren?

Tijdens het inleveren van uw leaseauto wordt er gekeken naar eventuele beschadigingen en naar de staat van de auto. Als er kleine beschadigingen op de auto zitten zal de leasemaatschappij hier in de meeste gevallen hoge kosten voor in rekening brengen. Wilt u dit voorkomen? Maak dan gebruik van een van onze services. Wij laten de beschadigingen minder tot geheel onzichtbaar worden. Wilt u meer informatie over de behandelingen voor het inleveren van uw leaseauto, loop gerust eens binnen.

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman
Autotransport

Op zoek naar een bedrijf voor uw autotransport?

Niet alleen voor diverse behandelingen aan uw auto, maar ook voor autotransport kunt u bij Coating Industrie Koopman (Revo Car Care) terecht. Wij zorgen voor uw autotransport op maat. Niets is ons te gek, wij transporteren voertuigen in alle soorten en maten.

Met onze vele jaren aan ervaring hebben wij al een hoop voorbij zien komen en is geen uitdaging ons nog te gek. U wilt uw auto tenslotte graag veilig, betrouwbaar en snel laten vervoeren en daarbij de kosten zo laag mogelijk houden. Bij ons krijgt u vooraf een duidelijke prijsopgave zodat u weet waar u aan toe bent. Het transport wordt uitgevoerd door Nederlandssprekende chauffeurs.

Hoe vind ik de juiste transporteur voor mijn voertuig?

Een kleine voorbereiding voor het autotransport is aan te raden. Zo kunt u het beste verschillende bedrijven met elkaar vergelijken en vervolgens kijken wat de meest betrouwbare autotransporteurs zijn. Het is namelijk erg belangrijk om zeker te zijn van een betrouwbaar transport. Kijk bijvoorbeeld eens naar de recensies en de feedback. Bij Revo Car Care bent u hiervoor tenslotte op het juiste adres. Voor een betrouwbaar en snel autotransport kunt u bij ons terecht.

Over Coating Industrie Koopman

Bij Coating Industrie Koopman bent u niet alleen gegarandeerd van service en garantie, maar ook van een topkwaliteit. Bij ons staat klanttevredenheid tenslotte voorop en helpen wij u graag zo goed en spoedig mogelijk. Heeft u een vraag over autotransport of over een van onze auto behandelingen? Neem vrijblijvend contact met ons op of loop eens binnen.

Maak meteen een afspraak!

U kunt bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom voor vragen over een van onze services. Ook voor autotransport op korte termijn kunt u bij ons terecht.

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman

© Coating Industrie Koopman 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM