Diverse behandelingen

Diverse behandelingen

Op zoek naar een bedrijf die uw auto weer laat stralen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod aan behandelingen voor elke auto! Aan wat voor behandelingen kunt u dan denken? Bij ons kunt u o.a. terecht voor:

Cabriodak reinigen en impregneren: Het dak van een cabrio is op zijn best als je hem niet ziet: met mooi weer dus. Voordat wij beginnen met het impregneren, wassen wij uw dak eerst grondig. Na het goed drogen zullen wij beginnen met het impregneren en wordt het doek waterafstotend.

Lederen bekleding reinigen en behandelen zodat het soepel blijft: Als uw auto is voorzien van lederen bekleding, kunnen wij uw bekleding eerst grondig reinigen. Hierna zullen wij het leer voeden met een leer substantie waardoor het leer soepel blijft en bescherming biedt aan het leer.

Lakverzegeling: Wat is lakverzegeling? Lakverzegeling is een behandeling waarbij er een beschermende laag over de lak wordt geplaatst. Hierdoor is uw auto beter beschermd tegen regen, vogelpoep of kleine krasjes. Wij gebruiken diverse merken en producten waardoor de prijzen heel verschillend zijn.

Krasjes uit polijsten: Een krasje is simpel gezegd een hoogteverschil in de lak van uw auto. Wanneer u dit verschil weg polijst ziet u er vrijwel niets meer van. Wij geven u graag het juiste advies voor de behandeling van krassen.

Vogelpoep afdrukken uit polijsten: Wanneer een auto in de zon staat wordt de lak van de auto erg warm. Hierdoor is de kans groot dat vogelpoep in de lak brandt. De zuren vreten namelijk in de toplaag van de lak, en dit is daarna niet meer te verwijderen met een doekje. Wij zullen de plek licht schuren en polijsten zodat de vogelpoep grotendeels zal verdwijnen.

Dit zijn slechts een aantal behandelingen van ons gehele aanbod. Interesse in een van onze behandeling of benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of kom langs op onze locatie.

Coating Industrie Koopman

Niet alleen voor behandelingen aan uw auto maar ook voor behandelingen aan uw boot, camper, aanhanger of caravan kunt u bij ons terecht.  

Ook kunt u bij ons o.a. terecht voor:

  • Boot reinigen
  • Onderkant boot (onderwaterschip) reinigen
  • Caravan reiniging/cleaning, zowel binnen als buitenkant
  • Aanhanger reiniging: zoals paardentrailer

Uw leaseauto weer in perfecte staat inleveren?

Tijdens het inleveren van uw leaseauto wordt er gekeken naar eventuele beschadigingen en naar de staat van de auto. Als er kleine beschadigingen op de auto zitten zal de leasemaatschappij hier in de meeste gevallen hoge kosten voor in rekening brengen. Wilt u dit voorkomen? Maak dan gebruik van een van onze services. Wij laten de beschadigingen minder tot geheel onzichtbaar worden. Wilt u meer informatie over de behandelingen voor het inleveren van uw leaseauto, loop gerust eens binnen.

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman

© Coating Industrie Koopman 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM