Anti roest behandeling

Anti roest behandeling

De anti roest behandeling van Coating Industrie Koopman is ontwikkeld in Zweden en staat bekend als de Zweedse anti roest behandeling, het doel van deze anti roest behandeling is om zonder al teveel demontage toch een auto zodanig te conserveren, tegen roest van binnen uit, dat het zinvol is en de auto lange tijd in optimale conditie gehouden kan worden. Al onze producten zijn op wax basis.

Zodat er een lange levensduur is van de producten. Echter de auto is een intensief gebruiksvoorwerp en is daardoor voortdurend aan slijtage onderhevig. Een periodieke nabehandeling en/of inspectie is belangrijk om de conservering op niveau te houden en onverhoopte problemen te voorkomen. De inspectie is gratis en geheel vrijblijvend.
 
Stap 1
U brengt uw auto om uiterst 14 uur van de eerste dag van de anti roest behandeling. Wij spuiten uw auto op dag 1 aan de onderzijde in met een oplosmiddel, welke licht roest, vuil en oude tectyl oplost. Na een inweek tijd van ongeveer een uur word de onderzijde met water schoon gespoten.

Stap 2
Na een nacht drogen gaat de auto de brug op. Waar een medewerker uw auto visueel inspecteert. De modderkuipen worden verwijderd, wielen gedemonteerd en de auto word aan de onderzijde met de hand verder schoon gemaakt

Stap 3
Nadat de auto geheel is ontdaan van vuil en roest krijgt de auto een eerste component tegen roest.

Stap 4
Na het drogen, een nacht, van het eerste component krijgt de auto het tweede component en worden alle holle delen, motorruimte, schermen, kokers, chassisbalken e.d. behandeld. Ook dit moet weer een nacht drogen.

Stap 5
Op de laatste dag laten wij de auto zolang mogelijk drogen. Waarna alle gedemonteerde onderdelen weer worden gemonteerd, wielen en modderkuipen. De auto word nog even voor U gewassen en dan is de auto klaar voor vertrek, en uw auto is voor jaren beschermd tegen roest.

Zo komt een auto uit de straler in de epoxy

    

Anti roest behandeling bespaart geld op termijn!

Coating Industrie Koopman logo
Coating Industrie Koopman

© Coating Industrie Koopman 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM